вівторок, 12 січня 2021 р.

Два вебінари від Всеосвіти

Я записавсь. Ну як записавсь, там не треба ніяк особливо записуватись, треба просто позначити для себе, що от в такий день, в такий час треба зайти на сайт - Всеосвіти - і буде вам цікава розмова.

Тепер от шукаю спільників. Щоб спочатку послухати, а потім поговорити про те, що почуємо. Зрозуміло ж, що без сайтів не обійдеться.

Ну от, перший буде 26 січня, а другий 28. О шостій годині вечора. 

От можна ще поглянути, про що йдеться, як на посилання не натиснули:


От вже вчора подививсь. Написав там таке: 

Вчора подививсь, сьогодні обдумав - тепер маю план. Мабуть, це найвища оцінка для будь-якого навчання, коли студент під час навчання одержує план?
Пані Лесі подяка, колегам побажання ще подумати, подумати і теж щось зробити. Разом. Ми ж спільнота?

Що за план? Ось він, власне, перша частина. А друга тут - на сторінці Всеосвіти.


А вчора був і на другому вебінарі. Там написав таке:

Ну от, тепер вже спокійно і розважливо можна підбити підсумки.

Зрозуміло, передовсім знов подякуємо пані Ірині, було дуже цікаво, а зараз побачите, що і продуктивно, бо налаштувало на певні кроки чи запалило певні ідеї. Вони ще не надто виразні, але то в процесі роботи окреслиться.

1. Сайт як основа творчого портфоліо вчителя. Це велика тема або напрямок роботи. Тут, мабуть, потрібен тиждень, щоб подумати і сформулювати.

2. Крафт. Ну це просто відкриття. Знов таки, саме як тема чи напрямок для подальшої роботи. Але тут можна щось вже і побачити: https://www.facebook.com/groups/234778801532735/

3. Ну і, нарешті, власне той Юний історик. Про нього тут: https://vseosvita.ua/library/prezentacia-unij-istorik-konotopsini-405541.html. Було б дуже цікаво почути оцінку і пані Ірини, і всіх колег, що в нас тут працювали на вебінарі.

В надії на плідну співпрацю В.Петриченко




Немає коментарів:

Дописати коментар