неділю, 17 вересня 2023 р.

БіБіКинг як вчитель...

Так, так, англійської мови. 

Це я побачив тут, але здублюю текст посту, щоб було зручніше.

#BBKing #Music #English #Творчість_діти #Система+Успіх

Як вивчати англійську мову та отримувати насолоду ?

Наш КУЛЬТУРНИЙ календар. 16 вересня 1925 народився B.B. King — американський культовий блюзовий гітарист і вокаліст. Його стиль, вплинув практично на кожного послідовника «електрогітарного блюзу», він поєднував такі різновиди блюзу, як сучасний електричний та соул-блюз.

Нові часи, сучасні виконавці. Іноді важко умовити молодь послухати "старих" навіть "легенд " світової культури. Але у нас є своє вирішення цієї проблеми. Слухайте, дивіться – цей приклад.
Альбом -творчість дітей Клубу "+ Успіх" - з наших архівів - розділ "Культура (Music+English),(музика+іноземна мова)".

До хорошої музики дітей можна і треба привчати з дитинства. Дорогі мої "Віртуальні друзі" ! Ми раді,що можемо за допомогою Альбомів (результатів самовираження ) дітей, дорослим нагадати про найбільших представників культури. Ми намагаємося, усупереч перегинам офіційної освіти, якось зберігати і розвивати інтерес у дітей до УСІХ культур.

Я дуже підтримую такий підхід. Ось ще одна вправа на цю тему.

Але от стосовно технології я не зрозумів, попросимо авторку пояснити детальніше, що і як роблять діти в процесі вивчення мови і формування відео. Ну і, звісно, як трепет пішов від БіБі, а він пішов від його бебі (чи вона від нього?) - то це якось... Чи ні?



Немає коментарів:

Дописати коментар