середа, 15 травня 2024 р.

Київський директор

Так, директор школи. Це до певної міри продовження розмови на Всеосвіті. Ну як продовження, там не вдалось поговорити, от тепер звертаємось до київських директорів. Може буде більш вдало?

Але тепер змінимо методу. Будемо запрошувати не читачів по різних форумах, а безпосередньо директорів в форумах (Фейсбук-групах і сторінках) відповідних закладів освіти. Ну, нам би хотілось, звісно, щоб це були сторінки розвинуті, сучасні - ми про це вже говорили на Всеосвіті.  Тоді можна було б звертатись відразу в групу Розвиток. Але можна очікувати, що сторінки у початковому стані, неструктуровані. Та і читачів там кіт наплакав. А от в групах... Вони ж поки що більш популярні і мають більшу аудиторію. Ну так і зробимо, підемо одразу двома шляхами. А обговорювати процес будемо, зрозуміло, по шкільних сторінках і групах, а ще тут.

Школа, ліцей, гімназія - по три представники кожного типу закладу, що мають форуми найбільш популярні чи на вигляд розвинуті. Але в тому порядку, який їм надав Гугль. Зрозуміло, що неофіційні сторінки не розглядаємо. А в майбутньому, як хто захоче приєднатись до цієї компанії, то будь ласка, додамо без жодних проблем.

Сторінки

  1. № 259 школа,  сайт, Олександр Юрко 
  2. 316 школа,  сайт, Ольга Кондик►◄ 
  3. 206 школа,  сайт, Світлана Лаговська► 
  4. 10 школа,  https://kiev-sch-10.at.ua/, Світлана Вакуленко► 
  5. 49 ліцей,  сайт, Алла Сулейманова
  6. 77 ліцей,  сайт, Інна Співакова► 
  7. Меридіан ліцей,  сайт, Наталія Волковська► 
  8. 109 гімназія,  сайт, ?  
  9. 87 гімназія,  сайт, Ольга Гентош 
  10. 32 гімназія,  сайт, Світлана Чумак► 
А позначка  свідчить, що процес запущено, запрошення 17.5 в форумі поставлено і тепер чекаємо на відповідь. Треба сказати, що на початку процесу при цьому тексті було 5 переглядів. А наступного дня вже 8, то хтось прочитав. От зараз поглянемо по форумах, чи там є якась реакція? Ні, нема. Але один адмін в приваті відповів. Ні, нічого не сказав, здивувався, що йому пишуть.

І тепер ми вже запросили до розмови директорів. Чого позначки різного кольору? А ви спробуйте дізнатись, натискайте на посилання, інформація з першоджерел. Познайомитесь з реальними закладами освіти, це корисно. Про що пишуть, що обговорюють, які пропозиції - соціальний клімат, атмосферу можна відчути, правда? Або ще кажуть про корпоративну культуру, ну це, звісно, в бізнесі. А хіба не те саме в школі, хіба можна збудувати НУШ без того, щоб сформувати відповідним чином оцей самий клімат чи атмосферу.

19.5 відповідей зі сторінок нема, втім, тут в нас вже 13 переглядів і один бан, як ви, мабуть, зрозуміли - в 109 гімназії. (Потім таке ставлення до запрошення поширилось). Сьогодні вирушаємо в групи.

Групи

  1. 132 школа,   сайт, Микола Савченко.
  2. 58 школа,   сайт, Валерій Пишний
  3. 81 школа,   сайт, Наталія Сурма.
  4. 195 школа,   сайт, Оксана Пасічник.
  5. 88 ліцей,   сайт, ?
  6. Універсум ліцей,   сайт, Сергій Сурма.  А є ще сторінка
  7. 63 ліцей,   сайт, Вікторія Кабушко
  8. 236 гімназія,   сайт, Оксана Добровольська 
  9. 191 гімназія,   сайт, Світлана Лавриненко.  А тут, як виявилось, є і сторінка.
  10. 260 гімназія,   сайт, Вікторія Карпенко

Там, де червоне, адмін повідомлення в групу не пустив. Там, де зелене - нема премодерації. Яка є в усіх інших групах. А з одним директором вже є прямий діалог. Був, але якось не розвинувсь у щось суттєве. 

Аж ось 24.5 тут вже 22 перегляди, втім, жодної відповіді в жодному форумі нема. Ну і персонально ніхто не відгукнувсь. А після нагадування по групах і сторінках переглядів стало 31. Тож попри блокування, таки хтось читає... І мовчить. Ну тоді рушаємо по різних інших форумах. Може таки знайдуться зацікавлені особи.

Ні, 107 переглядів до 30.05, поодинокі лайки, але не більше. Втім, є нова група і нова ідея:

Менеджмент і активісти

1. Облдепартамент, сайтсторінка Ярослава Тростянська. Тетяна Шкода► Людмила Кибенко

    Міськдепартамент, СайтСторінка Олена Фіданян Челомбітько Вікторія. ► Пасько Ілля. Батченко Олена.

2. Облдепартамент групаМіськдепартамент група
3. Обласний інститут. СайтГрупа Віра Рогова. Наталія Бендерець. Ірина Сотніченко. Євгенія Бачинська. Лариса Кабан.

4. Заходи  Наталія Клясен. 
5. Асоціація
6. Освіта
7. Вакансії
8. Освітяни

Треба сказати, що Обласний інститут, Вакансії і Освітяни видалили повідомлення блискавично, не вагаючись ні хвилини.

До 9.6 тут накопичилось 151 перегляд, а по форумах без змін. Ну там, де повідомлення залишилось. Відтак можна було і завершувати.

Додаток145

Читав цікаву книжку, аж там і згадана 145 київська школа. Ну вона тепер ліцей, природничо-науковий.


Немає коментарів:

Дописати коментар