суботу, 14 липня 2018 р.

Експертна оцінка

Такого от документу.

А про деталі далі. Думаю, якісь додаткові пояснення зайві.

1. Повідомлення


Вітаю, шановний колего. Запрошую до участи в експертній оцінці документу, що його можна побачити тут: https://www.facebook.com/groups/gum.for/1559642124337164/

Ця участь може бути трьох ступенів (ну, власне чотирьох, як взяти до уваги ігнор):

1. Поставити лайк цьому повідомленню, як документ вам сподобався в принципі і ви згодні з тим, що його варто випробувати в рамках пілотного використання.

2. Написати тут у коментарях зауваження чи пропозиції щодо змісту. Це буде вагомим внеском в те, щоб одержати з часом більш якісний документ. Не треба думати, що ваше зауваження незначуще, не так вже і важливе, адже його побачать інші учасники, підтримають, розвинуть, це буде велика користь для тих людей, що захочуть скористатись документом в майбутньому.

3. Запустити власний форум і спробувати зреалізувати ідеї, покладені в основу документу, як учасник пілотного проекту. Тут важливе тільки ваше рішення, бо вичерпну підтримку ви одержите в форумі, який вже побачили, читаючи пропонований документ. Жодних вимог організаційного чи технічного характеру до потенційного учасника цієї роботи нема.

Протокол оцінки знаходиться тут: http://site-vchyt.blogspot.com/2018/07/blog-post_14.html

2. Протокол






















Немає коментарів:

Дописати коментар