неділю, 24 жовтня 2021 р.

Шість практичних психологів

... запрошуються до одієї робочої групи. Ось тут. А що то за група, про це вже далі.

1. Вебінар

... з такої цікавої і сучасної теми (не не дарма ж п'ять лайків), як тімбілдинг, можна побачити на посиланні, чи ви вже його бачили в Фейсбуці? Ну, може не звернули уваги, але тепер вже, будь ласка, подивіться. Щоб ми всі були в темі.

2. Продовження №1

Продовження вебінару має характер курсового проекту, як хто мав справу з таким форматом навчання. Це індивідуальна чи персональна пропозиція, адресована тим, кому цікаве питання тімбілдингу в його практичній частині. Пропозиція полягає в тому, щоб спробувати сформувати команду (чи тім), а може робочу групу для реалізації проекту в галузі інформаційних систем. В одній з таких тем:

1. ОТГ. От приклади: Жовква, Шевченково, Гоголево.

2. Школа. Є и тут приклади: власне школа, шкільна газета, учнівська рада.

3. Персональна  платфома дистанційного навчання. Тут приклади для істориків і філологів.

Можливо, не все тут зрозуміло з самого початку, але ми це прояснимо, як буде інтерес. Зараз про наступний рівень можливої роботи.

3. Продовження №2

Коли виявилось, що людей, які цікавляться питанням, достатньо, щоб сформувати супер-тім, тім з тімбільдерів, то от вам і наступний рівень реалізації індивідуальних проектів. Кожен з лайкарів (чи кожна, бо там поки що тільки жінки) працює зі своєю групою окремо, а в групі практичних психологів ділиться з колегами, учасниками проекту своїми здобутками і своїми проблемами. Як вірити теорії, то це може бути дуже корисно. І практично.

Поки що все, рухаємось далі.








Немає коментарів:

Дописати коментар