четвер, 21 липня 2022 р.

Лариса Леус

Коли я свого часу запускав цей сайт, то бачив як активні педагоги будуть тут обмінюватись досвідом формування своїх сайтів. За розділами, присвяченими окремим предметам. От, зокрема, історії.

Трохи повільніше, ніж хотілось, але процес іде. Сьогодні дивимось сайт вчителя історії Лариси Леус. Ну і дотичні Інтернет-об'єкти, приклади, які можуть бути цікаві історикам: краєзнавчий і дистанційно-орієнтований.


І тепер про деякі враження, які можуть перерости в план розвитку сайту на 2022-23 рік. Зрозуміло, як хто з вчителів історії щось додасть, то буде їм наша з пані Ларисою подяка, адже зрозуміло, що багато-багато питань методики й практики викладання історії будуть поки що поза нашою увагою. Натомість ІТ вийдуть на перший план. 

1. Зайшов на форум, але поговорити не вдалось.


2. Натиснув на Фейсбук - попав не в групу чи сторінку, а у власний акаунт. Пішов на сайт школи, знайшов сторінку - а там груп для предметів чи класів нема. То перше знайомство трохи загальмувалось.

3. Там, де діалог з батьками техніка більш приязна.

4. От і перша пропозиція: розвивати Фейсбук-форуми. Може у складі шкільної сторінки. А можна й самостійно, запровадивши персональну сторінку ФБ як продовження цього сайту (дивились приклад №2?). Що краще? Треба поміркувати. Найкраще, звісно, в рамках методоб'єднання істориків, так же? Чи ні? До речі - методоб'єднання чи кафедра?






Немає коментарів:

Дописати коментар