вівторок, 1 листопада 2022 р.

План уроку

Так, письмовий, він потрібен?

Про це поговоримо з досить несподіваного приводу.

Для початку подивимось, як поставляться до цього питання в різних спільнотах? І наскільки активно?

19 гімназія 6 / 878 = 0,6 %

Союз 30 / 1667 = 1,79 % Тут, до речі, один колега навів дуже цікавий приклад - поцікавтесь.

МО 13 / 1757 = 0,73 %

Пенсіонери 1 / 23 = 4,34 % Так, самий активний форум. Ну, чому так цілком ясно. Нема на прикметі пенсіонерів, що десь поза школою з сумом згадують свій колектив? Ми на них чекаємо в Інтернеті. Їх досвід потрібен країні, тільки треба налаштовуватись на те, щоб вчитись. Так, шановні колеги пенсіонери, вчитись працювати дистанційно. А як саме - про це треба поговорити, в форумі. Хтось має взяти за руку і привести у Фейсбук? Ну...

Уміти 2764 / 170188 = 1,62 % Ну зрозуміло, що це самий рясний чат, бо ж і група найбільша.

Я думаю. що це обговорення - ще раз дякую всім учасникам - переконливо показує роль дискусії в освіті дорослих. Глибоко поважаю роботу наших закладів підвищення кваліфікації педагогів, але таку от розмову практиків щодо конкретних питань їх роботи жодна лекція від найкрутішого професора не замінить. Чи семінар, на якому народ куняє. І це ж має глибоке коріння.

Результати, мабуть, цікаві і самі по собі (вага позитивного ставлення до письмового плану не викликає жодних сумнівів), і в сенсі порівняння аудиторій, але ідея опитування виникла ось чому

Ну хіба не очевидно, що програму шкільного самоврядування треба написати? А не продекламувати (з написаного) на камеру? Я маю на увазі серед педагогів. Вони ж для себе пишуть план уроку. Чому не порадили Сашку написати план роботи на рік?

Дуже сподіваюсь, що ми в 19 гімназії ситуацію виправимо. До речі, може, хтось покаже і свою програму запоріжцям? В порядку обміну досвідом.



Немає коментарів:

Дописати коментар