вівторок, 9 листопада 2021 р.

Громадяська компетентність. Модуль 4

Йдеться про враження від дистанційного курсу

Що їх ми обговорюємо в рамках теми ГК помодульно. Виходячи з очікування, що кожен з модулів буде заслуговувати на окрему розмову.

Соціальна відповідальність

Цікаво було б накопичувати відповіді дітей у 5, 6, 7 класах про те, як вони розуміють соціальну відповідальність. Ну, звісно, в форумі, Фейсбук же нічого не забуває...

Просвітницька діяльність серед батьків і дідів-бабів? Добра ідея. 

З "Вогником" не дуже зрозуміло. Хоча, звісно, виглядає цікаво для дітей. Втім, де тут приріст компетентності, чи не переважує якрава форма не досить виразний зміст?

Грунтовне дослідження проблем регіону навряд можливе. А от участь в грантових програмах - це реально. Навіть якщо не вдасться одержати гроші, досвід тут важливіший.

Чому фотки тварин на сторінках батьків? Чому не на власних? 13 років - це сьомий клас? От, до речі, один з каналів допомоги старших класів молодшим: підготовка їх до запровадження особистих акаунтів Фейсбуку.

Газовані напої видаються (як вибори президента) зарозумілими. Хоч ситуація дуже схожа на те, що буває насправді. Ну, в підручниках, як навчальний приклад, кейс, бо в житті все, звісно, простіше.

І останній Модуль №5.




Немає коментарів:

Дописати коментар