неділя, 23 квітня 2023 р.

Київ. 294. НУШ

Спочатку читаємо. Потім знайомимось с закладом освіти докладніше, а тоді вже і вирушаємо.


Ну і придивляємось уважніше. Разом з колегами Інною, ОльгоюВікторією, ще ВікторієюМариною і Світланою. А інші педагоги, згадані в тексті, поки що поза Фейсбуком. От вам і перше практичне завдання: долучити...

Передовсім всім педагогам (і журналістці) подяка: багато хто каже, що нема в нас НУШ. Ну просто нема. А я бачу: є. І тримається на живих конкретних людях, що їх називають активістами чи ентузіастами. З такими можна працювати і в мене до Експертної групи НУШ-294 три питання.

1. Форум класу

Був на конференції і переконався в тому, що власний форум повинен бути в кожного класу НУШ. Починаючи з першого. Хотілось би почути думку колег з цього приводу.

Принагідно: Вайбер, Телеграм, Фейсбук-група на сторінці школи - то все різні формати, що, як видається, можуть бути й корисні по-різному, а відтак всі мають право на життя і випробування практикою.

2. Газета класу

Як думаєте, є в цьому сенс? Про це розмовляємо тут. Додавайтесь, будь ласка.

3. Методоб'єднання початкової школи

Традиційно кажуть про методоб'єднання природничників і гуманітаріїв. Маючи на увазі, звісно, старші класи. А вчителі початкових класів даної (294 наприклад) школи повинні мати щось подібне? Лабораторію, кафедру тощо. Назва, до речі, теж має значення. Ну і  відповідну інформаційну інфраструктуру: для початку групу на сторінці школи.  А з часом, може, ще і сайт, ЮТюб-канал, ще щось подібне.

4. І що вони вам сказали?

25.4 Поки що мовчать. Хоч 12 переглядів маємо. І одна з учасниць проекту відгукнулась. А з іншою колегою ми і були ФБ-друзями, бо десь колись зустрічались в тих чи інших обговореннях. 

5. Сюрприз

... виглядав так: 


Я  не знав, що є такий механізм. Але... Це ж супер-експерти! От їх і запросимо, чому ні?

Не всіх я знайшов, але панове Василь, Роман та Микола, здається, для контакту доступні.

Ну, одна відповідь є. Ось вона. А для зручності читання є і варіант онлайн.







Немає коментарів:

Дописати коментар