субота, 8 квітня 2023 р.

Критичне мислення

Це буде конференція, я записавсь... А потім подумав, треба ж підготуватись?

ПРОГРАМА ТА СПІКЕРИ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ

13 квітня 15:30 - 15:50
Тема: Відкриття інтернет-конференції
Вступне слово
13 квітня
Тема: Критичне мислення на щодень: планування, ресурси та ухвалення рішень

редактор Освітнього проекту «На Урок», викладач української мови та літератури, кандидат педагогічних наук, організатор онлайн-курсів для вчителів

13 квітня
Тема: Критичне мислення в оцінюванні та самооцінюванні

головна редакторка Освітнього проекту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів

13 квітня 18:00 - 18:50
Тема: Інформація як джерело критичного мислення

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин, викладач методики навчання історії та суспільних дисциплін; учитель історії Ніжинського ліцею ніжинської міської ради при НДУ ім. М. Гоголя.

14 квітня 16:00 - 16:50
Тема: Виховна робота: критичне мислення як інструмент визначення власної життєвої позиції
Іванова Інна Богданівна

заступник директора з НВР, вчитель-методист, викладач авторського курсу «Я у медіапросторі», медіатренер, медіапедагог, викладач онлайн-школи «На Урок»

14 квітня 17:00 - 17:50
Тема: Розвиток критичного мислення учнів початкової школи

вчитель початкових класів Початкової школи №3 Хмельницької міської ради. Учитель-методист. 4 роки пілотувала проєкт НУШ. Спікер освітніх конференцій та автор вебінарів.

14 квітня 18:00-19:00
Тема: Як навчати і навчатися критично мислити в умовах війни?
Панельна дискусія
---
Як на мене, то чудовий колектив зібрався - і це ще без тих, що будуть слухати. А теми які! То добре було б зробити паузу, подумати, а потім і написати - учасникам, нехай це буде курсова робота. Але і лекторам, дуже цікаво ж побачити, так би мовити, перехресні зв'язки між окремими темами.  І написати ж можна серйозно так, збалансовано, хоч і по гарячих слідах, але ще і по певному виваженому осмисленню того, що почули від колег. Зрештою, доповнити живу розмову ще і дистанційним семінаром...

Вчора, 17.04 запросив колег переглянути текст, сьогодні хочу дізнатись, чи їм ідея продовження конференції у вигляді семінару подобається і чи вони напишуть відповідний текст?
Принагідно з'ясувалось, що ті люди, що були на конференції, їх в запису вже не видно, відтак контакт зі слухачами втрачено. Шкода.





Немає коментарів:

Дописати коментар